Rood Oost Podcast 2021

6 januari 2021

 

Rood Oost-Podcast 2021

De Pvda Amsterdam Oost presenteert vol trots de eerste aflevering van onze 10-delige podcastcast reeks. Tot de verkiezingen van 15 maart zal er elke week een nieuwe aflevering online komen.

In de 10-delige podcast serie, tackelen wij zo veel mogelijke thema’s die belangrijk zijn in Amsterdam Oost: leefbaarheid, duurzaamheid, kansen op banenmarkt, diversiteit op de kieslijst, en nog veel meer! Daarnaast willen wij ook een platform geven aan lokale initiatieven die bijdragen aan de duurzaamheid, gelijkwaardigheid en inclusiviteit in Amsterdam Oost. De podcast is gericht op jongeren, maar is eigenlijk voor iedereen een must om te luisteren.

We hebben zeer interessante sprekers waaronder zeker 4 kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen. In de Podcast zitten ook hele leuke wekelijkse segmenten, zoals een week-highlight van onze presentatoren, een luisteraars-vraag, en een rapid-fire, ja-of-nee “hot seat round”, waarin wij onze gasten eens flink aan de tand zullen voelen!

Waar en wanneer kan ik de podcast volgen? 

De eerste aflevering staat nu online: In de eerste aflevering hebben we Bart van Bruggen te gast, politicoloog en een van de jonge PvdA kandidaten voor de tweede kamer dit jaar!

Er zal elke dinsdag om 18 uur een nieuwe aflevering online staan! De 10-delige serie zal eindigen met een verkiezingsspecial op 15 Maart.

Wil jij geen enkele podcast-aflevering missen?

De podcast is o.a via onderstaande linkjes te beluisteren.

Spotify https://open.spotify.com/show/0PfNq5Aqz0IsRvLGt8KqoT

Anchor https://anchor.fm/pvda-amsterdam-oost