De verhalenman van Oost

23 december 2019

Wim Kerkhove leest op allerlei plekken mooie verhalen voor en kan boeiend vertellen over de Poppenkast op de Dam en Jan Klaassen. In zijn tijd als Poppenspeler van de Dam draaide het bij Wim Kerkhove op humoristische wijze in alle verhalen om het lief en leed van Jan Klaassen met alledaagse thema’s zoals armoede, huurschuld, hoge parkeertarieven, dure boodschappen, burenoverlast, huiselijk geweld, drankmisbruik, criminaliteit, discriminatie, woningnood, werkloosheid en milieuproblematiek.

Ook racisme, klimaatcrisis, hongersnood, oorlog, migratie en wereldvrede waren belangrijke nog grotere onderwerpen voor de verhalen in de Poppenkast. Maar hoe kan je je hier druk om maken als je zelf nauwelijks het hoofd boven water kan houden, zonder werk thuis zit, gebukt gaat onder schulden en geen betaalbare woning kan vinden?

Wim Kerkhove woont in de Dapperbuurt en is als theaterman en rasverteller een verzamelaar van verhalen. De allermooiste verhalen liggen op straat. Elk mens heeft een verhaal dat de moeite waard is om verteld te worden. Wim Kerkhove hoort ook graag uw verhaal over wonen en leven in Oost. Dat kan op straat, op de markt, bij de bakker, de kaasboer of in de de supermarkt.

Contact Wim Kerkhove: 06-25373611

twitter.com/wim_kerkhove

www.verhalenmanvanoost.nl

www.wimkerkhove.nl