Grote gezellige start campagne PS en Waterschap/ Nieuwjaarsborrel Afdeling

26 januari - 27 januari, van 19:00 tot 24:00, Weesperzijde 1094 | Weesperzijde 1094

Ondertussen zijn de meeste beste wensen alle gedaan maar toch willen wij met zijn allen nog het glas heffen aan het eind van de maand. Op zaterdag 26 januari, om 19:00 uur komen wij samen bij de Roeicentrum Berlagebrug. Daar zullen de PvdA Amsterdam Oost, samen met de PvdA Noord-Holland het nieuwe jaar inluiden.

 

Locatie: Roeicentrum Berlagebrug

Adres: Weesperzijde 1094

Tijdstip: 19:00, zaal open 18:30

 

Er speelt die week echter nog meer!

We trappen die week ook het campagnejaar af op weg naar de verkiezingen op 20 maart  2019 voor Provinciale Staten, en dus ook de 1e Kamer, en de Waterschappen:

  • Donderdag 24 januari hebben wij een speciale lezing over de staat van het socialisme in Mexico, gegeven door onze eigen Alba, bestuurslid van de PvdA Amsterdam Oost. Dit zal plaats vinden vanaf 20.00 bij ZZplace, Van Musschenbroekstraat 3.
  • Op vrijdag 25 januari hebben wij een historische wandeling van (15:00 tot 16:30). We verzamelen bij (Tramhalte Brinkstraat, tegenover Betondorp).
  • En op zaterdag 26 januari is de grote campagne aftrap voor de Provinciale Statenverkiezingen en de verkiezing voor het Waterschap. Naast onze eigen afdeling verwelkomen we leden uit de hele provincie die per trein, fiets, boot en te voet naar ons toekomen. We gaan canvassen, doe nog een keer de wandeling doen voor de bezoekers, eten met de vrijwilligers. ’s Avonds spreken, naast onze eigen mensen, ook onder andere Adnan Tekin en Mei Li Vos.
    Ja, na de sprekers kan er gedanst worden.

 

Wil je meer informatie over een van deze activiteiten of wil je voor een activiteit opgeven? Stuur dan een mail naar pvdaamsterdamoost@gmail.com of meld je aan via de PvdApp.

 

We hopen je snel te zien bij een van de activiteiten of de nieuwjaarsborrel