Nieuws

Zomerfestival zondagmiddag 25 juni 2017

door Simon Deurloo op 21 juni 2017

Roeicentrum Berlagebrug, Weesperzijde Weesperzijde 1094

(In de oksel van de brug aan de oostkant, er gaat een trap naar beneden. Moeilijk ter been? Er is een lift.)

Speciale gasten:

Stel jouw vragen!

Dit is geen vergadering met een vast thema. We proberen ieder lid of belangstellende de gelegenheid te geven om zijn of haar vraag te kunnen stellen. Dat kun je persoonlijk doen door bij een gast aan tafel te schuiven maar vooral ook online via de PvdApp.

Wil je erbij zijn de 25e? Meld je dan aan in de PvdApp voor de groep Zomerfestival 2017: https://www.pvdapp.nl/groepen/13/zomerfestival-2017

Heb je nog geen PvdApp account? Stuur dan voor zaterdag 24 juni een email naar secretaris@pvdapp.nl. Heb je geen email? Bel 020-7786925

Op de PvdApp staan voorafgaande aan de 25e al een aantal vragen en kun je ook zelf vragen formuleren voor de gasten.

Het wordt een afwisselend programma

Er zijn ruimtes buiten en binnen. We hebben een kleine informatiemarkt. Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Er is kinderopvang. We sluiten de dag af met een dansje.

Gery de Boer zit de dag voor.

Speciaal voor Oost

We zetten deze dag oude en nieuwe leden van de Afdeling in het zonnetje. We reiken spelden uit aan wie 25, 50 of zelfs 65 jaar lid en aan leden die nog geen jaar lid zijn. Bovendien is er Pubquiz

2 Responses to “Zomerfestival zondagmiddag 25 juni 2017”

 1. Bertie van Gelder schreef:

  Beste pvda genoten,
  Jullie activiteit valt samen met het jaarlijkse Keti Koti Festival Oost op het Kastanjeplein. Hopelijk komt er ook nog een delegatie van jullie naar deze herdenking in ons stadsdeel. Organisatie is van SAN Oost.
  Mvrgrt,
  Bertie van Gelder

  • Nick Schipper schreef:

   Beste mevrouw Van Gelder,

   Excuus voor deze late reactie. Ik wist niet dat er ook een Keti Koti Festival op het Kastanjeplein georganiseerd wordt, ondanks het feit dat ik daar vlak om de hoek gewoond heb. Ik zal mijn mede-bestuursleden attenderen op het bestaan van het Keti Koti festival op het Kastanjeplein. Wij zijn altijd met een kraampje aanwezig op het Keti Koti festival in het Oosterpark en daar ook dit jaar bij aanwezig geweest.

   De reden dat ons zomerfestival gehouden is op 25 juni jl. is ons opgedragen door de afdeling Amsterdam, het was de laatste dag waarop de potentiƫle lijsttrekkerkandidaten voor de Gemeenteraad de kans hadden zich te presenteren.

   2 November aanstaande is er weer een Algemene Leden Vergadering in Oost en die gaat gedeeltelijk over het nieuwe bestuurlijk stelsel, misschien treffen wij elkaar daar.

   Hartelijke groet, Nick Schipper.