Save the Date! Hoe om te gaan met radicaal-rechts populistisch gedachtegoed in de Tweede Kamer?

27 augustus 2024

We willen je van harte uitnodigen om alvast in je agenda de middag van zaterdag 12 oktober van 12:30u tot en met 17:30u vrij te houden. Na de inloop vanaf 12:30u, start het programma om 13:00u. Je kan dan deelnemen aan een gemeenschappelijk politiek evenement van GroenLinks en de Partij van de Arbeid Amsterdam Oost.

Het onderwerp van deze bijeenkomst is hoe de GL-PvdA Tweede Kamerfractie omgaat met radicaal-rechts populistisch gedachtegoed in het parlement. Wat is een goede strategie tegen dit oprukkende onverdraagzame gedachtegoed, en hoe maakt de Tweede Kamer hier werk van? En wat krijgen leden van GL-PvdA mee van deze strategie?

Vanuit de Tweede Kamerfractie zijn Kamerleden Mariëtte Patijn en Suzanne Kröger aanwezig.

Het gaat om een besloten, interactieve meeting met gelegenheid tot het stellen van vragen en onderlinge discussie, waarvoor twee leden van de Tweede Kamerfractie zijn uitgenodigd. Er is plek voor circa 60 leden uit de lokale afdelingen. Zodra er meer bekend is, informeren we jullie verder en volgt een definitieve uitnodiging met de locatie en met de inschrijflink.

Namens de organisatie van dit evenement,

Yorgos Chrysopoulos (voorzitter PvdA Amsterdam Oost)

Marjolein van Doorn (voorzitter GroenLinks Amsterdam Oost)