Voorzitter

Morris Beks

Morris Beks

Over Morris Beks

Op donderdag 21 maart 2019 ben ik verkozen tot de nieuwe voorzitter van de afdeling PvdA Amsterdam Oost. Ik vind het een enorme eer en ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan als voorzitter. De afdeling is niet nieuw voor mij aangezien ik al 2 jaar in het bestuur zit als Campagnecoördinator. Ik kijk er ook heel erg naar uit om met dit bestuur aan de slag te gaan.

Maar misschien moet ik eerst eens wat over mijzelf vertellen voor de mensen die mij minder goed kennen. Ik ben Morris Beks, 29 jaar oud en wonend op IJburg. Geboren te Amsterdam maar opgegroeid in Hoorn. Ik ben teruggekeerd naar Amsterdam omdat ik hier ging studeren. Voor mij was er maar één studierichting en dat was Geschiedenis. Op dit moment werk ik bij de KNAW (Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen) als Beleidsmedewerker.

Maar dat zegt nog niet alles over mij. Wat doe ik daarnaast nog? Ik heb sinds kort een moestuin aan de Vecht. Ik ben een groot fan van Ajax en een liefhebber van de grote wielerrondes. Ik lees graag en dan, verassend genoeg, het liefst geschiedenisboeken. Daarnaast vind ik het erg leuk om concerten te bezoeken en ben ik altijd uit te dagen voor een potje Triviant Pursuit.

De komende twee jaar hoop ik de ingezette koers van het bestuur door te zetten. De verjonging die oud voorzitter Harko van Hende zo graag wilde is bereikt. De vernieuwingen onder Simon Deurloo om meer leden te bereiken zijn ingezet en zullen wij de komende jaren verder uitwerken. Het Ombudsteam zal voor mij centraal blijven staan en een goede samenwerken met onze afdelingsburen is in mijn ogen essentieel.

Wil je mij nog beter leren kennen? Dan sta ik altijd open voor een kop koffie. Mail naar pvdaamsterdamoost@gmail.com en wie weet zien wij elkaar dan of bij een van onze bijeenkomsten!