Oud bestuurslid

Kelly Heeren

Kelly Heeren

Over Kelly Heeren

Hoi! Ik ben Kelly Heeren, 26 jaar oud en sinds december 2016 woonachtig op IJburg. Sinds januari 2017 maak ik deel uit van het bestuur van de PvdA in Amsterdam Oost en ben ik bestuurssecretaris.

Twee jaar geleden begon ik bij de Partij van de Arbeid als vormgever en redacteur voor De Stem, het ledenmagazine van de PvdA in Amsterdam Zuid. Voor het stadsdeel Zuid werd ik de schakel tussen de redactie van De Stem en het stadsdeelbestuur van Zuid. Ik heb dit met onwijs veel plezier gedaan. Toen ik naar Oost verhuisde en het bestuur van Oost nieuwe bestuursleden zocht, was mijn keuze snel gemaakt. Per januari 2017 ben ik toegetreden tot het bestuur van Amsterdam Oost.

Mijn politieke interesses liggen voornamelijk bij de communicatie naar de leden toe, via bijvoorbeeld Roost, het ledenmagazine van Amsterdam Oost, de website, sociale media en de andere al dan niet digitale communicatie-uitingen. Het is, helemaal met de verkiezingen in aantocht, belangrijk om de leden op de hoogte te brengen van het laatste nieuws uit het bestuur, maar daarnaast is het ook van groot belang om mensen enthousiast te maken voor alles wat de partij uitdraagt.