Stem nu voor de buurtvertegenwoordiger in jouw buurt!

21 januari 2018

De kandidatenlijst voor de verschillende buurten wordt uiteraard door de leden bepaald. We doen dat alleen deze keer op een bijzondere manier. Je hoeft niet je stoel uit om naar een ALV te gaan maar je kunt thuis met je computer tablet of telefoon de volgorde van de lijst bepalen! Dat doe je met je PvdApp-account.

Hoe werkt het?

  1. Log in op je PvdApp-account: https://www.pvdapp.nl/site/login (Als je het wachtwoord niet hebt, kun je dat hier opvragen: https://www.pvdapp.nl/wachtwoordvergeten)
  2. Ga naar jouw buurtgroep, je bent automatisch lid gemaakt: https://www.pvdapp.nl/groepen
  3. In jouw buurtgroep kun je informatie vinden over de kandidaten en de buurt. Je kan er ook chatten en in discussie gaan met de kandidaten
  4. Van 22 januari tot 2 februari 2018 is de stemming open. Je vindt het stembiljet onder ‘beslissingen’ in jouw buurtgroep.

  5. De uitslagen wordt bekend gemaakt en formeel goedgekeurd op de uitslagenavond op vrijdag 2 februari in de bovenzaal van Het Badhuis op het Javaplein. Dat is bij benadering het geografisch middelpunt van ons Stadsdeel. http://badhuis-javaplein.com/
  6. We proberen met de PvdApp ook de hoeveelheid email die je van de Partij ontvangt te beperken. Je kunt hier instellen https://www.pvdapp.nl/notification/updateOwn hoe (email, push of sms) en of je reminders wil ontvangen over de verkiezingen in jouw buurt (en eventuele andere zaken)