PvdA 75 jaar!

9 februari 2021
Vandaag bestaat de PvdA 75 jaar. In Amsterdam Oost hebben we dat samen met mevrouw Brandsema-Bontkes gevierd. Mevrouw is al vanaf de oprichting (1946) lid van de partij. 
We hebben de afgelopen 75 veel bereikt: De opbouw van de verzorgingsstaat, de invoering van de AOW, vrouwenemancipatie, maar er is ook nog heel veel te doen. Met trots denkt mevrouw terug aan de begin dagen van de partij. Maar we zijn er nog lang niet, er moet nog veel gebeuren.
De Verjaardag van de PvdA valt precies in de verkiezingscampagne waardoor het voor ons natuurlijk ook een moment is om niet alleen achteruit, maar juist ook vooruit te kijken. 
We zitten middenin de corona crisis en we moeten er voor strijden dat deze crisis niet weer op de zwakkere in de samenleving wordt afgewenteld. 
We willen er samen voor zorgen dat er meer zekerheid komt, voor werk, voor wonen en voor onderwijs. We staan voor een samenleving waarin we allemaal onze bijdrage leveren en elkaar helpen, zodat iedereen vooruit kan komen. We moeten allemaal kunnen rekenen op een eerlijke toekomst.
Op naar de volgende 75 jaar!