Help jij ons bij de campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen?

30 december 2017

Even kennismaken

Hoi! Ik ben Morris Beks, campagnecoördinator van de PvdA in Amsterdam Oost. De campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2017 was de eerste keer dat ik als campagnecoördinator aan de slag ging in Amsterdam Oost. En alhoewel de uitslag behoorlijk tegenviel, was de campagne een belangrijk leermoment voor mij. Ik hoop dan ook deze ervaring en kennis bij de komende gemeenteraadsverkiezingen te kunnen gebruiken. Dit wordt nog spannend, aangezien het nog steeds onduidelijk is hoe de stadsdelen er in de toekomst uit komen te zien. De definitieve beslissing is nog steeds niet genomen maar de verkiezingen komen wel steeds dichterbij. Dit vraagt om wat aanpassingsvermogen van mij en het bestuur en toch heb ik alle vertrouwen in de komende verkiezingen. Daarbij hou ik graag het motto van Marjolein Moorman, onze lijsttrekker in Amsterdam, in het achterhoofd: Met Lef en Liefde.

Ik wil dan ook deze campagne met trots voor de partij de straat op te gaan. Waarbij we op 21 maart ons niet druk maken om de uitslag maar trots zijn op onze gevoerde campagne (en ons vervólgens stiekem heel erg druk maken om de uitslag).

Help mee!

Dit kan ik echter niet alleen. Daarvoor zijn vrijwilligers nodig die op wat voor manier dan ook helpen bij de campagne. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat je iedere vrijwilliger in zijn kracht moet gebruiken. Misschien ben jij iemand die graag de straat op gaat en met mensen in gesprek gaat? Misschien ben jij iemand die graag meer op de achtergrond werkt en helpt met plannen of het plakken van posters? Misschien ben jij iemand die juist meer doet met Sociale Media en daarbij je steentje wil bijdragen? Of misschien ben jij een creatieveling die hele andere ideeën heeft over het voeren van campagne? Wie je ook bent en waar ook je kracht ligt, PvdA Oost heeft je nodig in de campagne. Dus wil je op wat voor manier dan ook een bijdrage leveren aan de campagne, neem contact met mij op en stuur een mailtje naar: [email protected]