Zomerfestival Amsterdam Oost

6 juli 2018, van 19:30 tot 22:30, Roeicentrum Berlagebrug, Weesperzijde 1094 | Roeicentrum Berlagebrug, Weesperzijde 1094

We sluiten het politieke seizoen weer traditioneel af met ons Zomerfestival/zomerborrel op de Roeivereniging aan de Amstel onder de Berlagebrug.

Hier hebben we volop kans om elkaar in gesprek te gaan over onze Partij, de sociaaldemocratie, Amsterdam, Oost en de gebeurtenissen van het afgelopen jaar. Natuurlijk zullen we ook vooruitblikken naar het komende seizoen en met elkaar bespreken wat we de komende tijd in onze stad en buurt willen doen.

Met de PvdA als onderdeel van het Amsterdamse college en een PvdA’er als stadsdeelvoorzitter in Amsterdam Oost hebben we samen veel mogelijkheden om te werken aan een nog mooiere stad en wijk. Tijdens het Zomerfestival kunnen we ideeën hiervoor uitwisselen met niemand minder dan Maarten Poorter, de nieuwe stadsdeelvoorzitter en ons gewaardeerde raadslid Dennis Boutkan.

Dit alles zal uiteraard gebeuren onder het genot van een lekker drankje en als het even meezit onder een strak blauwe lucht aan het water. Bovendien staat ook de traditionele pubquiz weer op het programma.

Mis het dus niet! We hopen je te zien, vrijdag 6 juli vanaf 19:30 aan de Weesperzijde 1094 (Dat is onder de Berlagebrug).