Door Wim Kerkhove op 17 maart 2018, van 14:00 tot 16:00, Participatiecentrum Post Oost, Wijttenbachstraat 36-hs, Amsterdam | Participatiecentrum Post Oost, Wijttenbachstraat 36-hs, Amsterdam

Met ❤ voor de buurt: buurtbijeenkomst Wim Kerkhove

Met hart voor de buurt: samen voor een schone, veilige en gezellige buurt!

 

Beste buurtbewoner en ondernemer,

Mijn naam is Wim Kerkhove (1953) en als bewoner van de Dapperbuurt wil ik mij vanuit de Partij van de Arbeid graag actief inzetten voor een schone en veilige buurt met een divers aanbod van cultuur, winkels en prettige horeca. Een buurt waar iedereen zich thuis kan voelen en iedereen meetelt.

Ik ben heel benieuwd waar u als buurtgenoot uw informatie over een schone en veilige buurt vandaan haalt en kom hier graag met u over in gesprek. Kent u de weg naar bijvoorbeeld de wijkagent, Handhavers Openbare Ruimte, straatcoaches van de Stichting Aanpak Overlast Amsterdam? Wat kunt u zelf bijdragen? Daarnaast komt Gemeenteraadskandidaat Arjan Miedema, huidig Bestuurscommissielid Oost, vertellen over zijn ervaringen met een schone en veilige buurt.

Kom zaterdag 17 maart 2018 van 14:00 uur tot 16:00 uur naar Post Oost om mee te praten over een schone, veilige en gezellige buurt. We ontvangen u graag met een kop koffie of thee en zijn benieuwd naar uw verhalen en ervaringen.

Voorafgaand aan de bijeenkomst nodigen wij u uit deel te nemen aan een buurtschouw – Om 13:00 uur maken wij vanaf Post Oost een wandeling door de buurt en horen dan graag uw wensen en ideeën.

 

Wanneer?

Op zaterdag 17 maart om 14:00 uur ontvangen wij u graag met koffie en thee!

Waar?

Participatiecentrum Post Oost, Wijttenbachstraat 36-hs, Amsterdam

 

 

Wim Kerkhove

Wim Kerkhove

Tot 2001 was ik de Poppenspeler van de Dam. Als gepassioneerd cultuurmanager, poppenspeler en regisseur is maatschappelijke betrokkenheid (liefde voor mens en omgeving) voor mij leidend. In 2004 schreef ik over mijn dochter van toen tien, over vrede en democratie, over samenleven, over Marokkaanse jongeren, werklozen, zieken, ouderen en bejaarden. Ik vroeg mij af wat

Meer over Wim Kerkhove