Agenda

ALV Amsterdam Oost

Locatie: Krugerkamer (Krugerplein 17, 1092 KA te Amsterdam )

Datum: 2 november 2017, 20.00

Op donderdag 2 november aanstaande zijn al onze leden van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van PvdA Amsterdam Oost. De focus van de avond ligt op de spannende tijd die voor de boeg ligt: op landelijk vlak het nieuwe regeerakkoord, op stedelijk vlak onder meer de plannen voor het bestuurlijk stelsel en uiteraard de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Graag gaan we met u over deze onderwerpen in gesprek. Andere belangrijke agendapunten zijn o.a. de bestuurssamenstelling, onze plannen voor de aanstaande campagne, introductie van PvdApp en het vaststellen van de jaarrekening. Uiteraard is er een borrel na afloop van de ALV.

Alle leden ontvangen komende week een uitnodiging voor de PvdApp via het mailadres secretaris@pvdapp.nl . De PvdApp is een online platform waarop leden meekunnen praten. Je kunt hier een filmpje daarover bekijken. De afdeling Amsterdam Oost is een pionier afdeling voor de PvdApp.

Meer informatie over de ALV en het definitieve programma vindt u spoedig op onze website. We zien u graag op 2 november bij de Krugerkamer!

Aanvang: 20:00 uur

Locatie: Krugerkamer (Krugerplein 17, 1092 KA te Amsterdam )