Kelly Heeren

Communicatie & webredactie

Hoi! Ik ben Kelly Heeren, 26 jaar oud en sinds december 2016 woonachtig in Amsterdam IJburg. Na mijn studie Communicatie ben ik een Master Nederlandse literatuur gaan volgen, en momenteel werk ik als bibliotheekcoördinator voor de Hogeschool van Amsterdam en als freelancer in de rol van redacteur voor verschillende Nederlandse uitgeverijen. In 2015 begon ik bij de PvdA als vormgever en redacteur voor De Stem, het ledenkrantje van de PvdA in Amsterdam Zuid. Ik vormde de schakel tussen de redactie en het stadsdeelbestuur in Zuid.

Mijn politieke interesses liggen voornamelijk bij de communicatie naar de leden toe, via drukwerk zoals de Roost, de website, sociale media en de andere al dan niet digitale communicatie-uitingen. Het is, helemaal met de verkiezingen in aantocht, belangrijk om de leden op de hoogte te brengen van het laatste nieuws uit het bestuur, maar daarnaast is het ook van groot belang om mensen enthousiast te maken voor alles wat de partij uitdraagt.

Uitnodiging ALV 2 november

door Kelly Heeren op 20 oktober 2017

Op donderdag 2 november aanstaande zijn al onze leden van harte uitgenodigd voor de Algemene Ledenvergadering van PvdA Amsterdam Oost.

lees verder »